Sep 072013
 

White Pond Documentary film

“Balta Albă” este un documentar, în lucru, despre muzica și poveștile unui numar mare de artiști, locuitori ai acestui cartier bucureștean, cuprinzând 30 de ani de istorie muzicală și nu numai.

Teaser documentar:

Conform paginei de FB: https://www.facebook.com/BaltaAlbaDocumentar  proiectul o sa fie gata in această toamnă , deabia aștept sa îl vizionez 😀

 

  9 Responses to “Documentar Balta Alba”

 1. Foarte tare ideea, ma bucura si mai mult faptul ca documentarul este facut profi, nu este facut de 2 baieti din balta alba 🙂

 2. Pare foarte bun, as vrea sa vad un documentar si pentru Ferentari :))

 3. Da, foarte tare initiativa dar vad ca inca nu l-au finalizat… Mai e un pic si vine iarna, daca nu a venit deja la cum ninge pe la munte..

 4. Buna initiativa! Felicitari!

 5. Super Articol,felicitari si la mai multe.

 6. Trailerul este promitator, dar inca n-am gasit nimic ca fiind finalizat pana in prezent, desi a fost anuntat ca fiind gata in aceasta toamna. Oricum, interesanta initiativa si sper sa se duca la bun sfarsit proiectul, dar avand in vedere ca mai sunt multi alti artisti (adevarati) din Balta Alba, care nu au fost inca prezentati, cel putin in trailer.

 7. Multumesc pentru interesul acordat acestui proiect. Intr-adevar exista o intarziere si cum banuieste toata lumea, este in primul rand din considerente financiare.
  Inca un motiv, mult mai simpatic insa, este ca apar mereu nume noi de artisti care spun “suntem si noi din Balta Alba”.
  Pentru ca grabi aparitia acestuia am deschis aici o campanie de crowd funding http://www.we-are-here.ro/p/documentar-balta-alba , asadar, daca doriti sa sustineti acest proiect, va rog s-o faceti.
  https://www.youtube.com/watch?v=j2-6W_eT3Hk

  Mai multe detalii gasiti aici: https://www.facebook.com/BaltaAlbaDocumentar
  Multumesc

 8. Initiativa foarte buna, iti doresc succes.

 9. O initiativa excelenta, cu cat mai multe astfel de documentare, cu atat mai bine!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(necesar)

(necesar)