Skip to main content
Parerile mele

Parlamentul interzice teoriile despre identitatea de gen

By July 2, 2020June 29th, 2022No Comments

Ieri seara am prins cateva minute dintr-o emisiune de la radio in care se discuta despre ideologia de gen 🙂 Nu am stiut ca s-a initiat o lege care interzice aceste studii ale teoriei de gen.

Am gasit emisiunea pe site-ul Radio Romania Actualitati :  INTRE SACRU SI PROFAN – Ideologia de gen. Invitati Vasile Cristian Lungu – senator PMP, initatorul amendamentului la Legea educatiei si conferentiar Cătălin Avramescu – Facultatea de Stiinte politice Universitatea Bucuresti. Realizator Cristian Curte.

Am fost nevoit sa inregistrez emisiunea in reluare , fac un apel pe aceasta cale celor de la RRA sa extinda arhiva cu emisiuni , preferatele mele sunt emisiunile despre geopolitica unde sunt invitate persoane care stiu despre ce vorbesc si emisiunile despre istorie.

rra

Foarte buna emisiunea cu argumente solide . Nu stiu cine ar dori sa studieze aceasta teorie si cati cred in ideea ca genul este diferit de sex si sunt nu stiu cate sute de genuri 🙂 Mai grav dupa parerea mea este cand parintii decid ei ca vezi doamne copilul de sex masculin e defapt gen feminin si il imbraca in rochie si il machiaza , este un abuz care in tarile din vest a devenit normalitate. https://www.eva.ro/divertisment/vedete/charlize-theron-isi-creste-baiatul-ca-pe-o-fata-si-il-imbraca-in-rochie-baiatul-meu-e-o-fetita-articol-203325.html

https://okmagazine.ro/cum-arata-acum-shiloh-fiica-angelinei-jolie-si-a-lui-brad-pitt-care-vrea-sa-devina-baiat-are-14-ani-iar-apropiatii-ii-spun-john/a19421455

S-a ajuns atat de departe cu aceasta idiotenie incat sunt “tratati” copii chiar si de la varsta de 3 ani , sunt injectati cu hormoni de la 8 ani, nu conteaza ca nu au ajuns la pubertate sau ca vor fi consecinte ireversibile , cum ar fi stagnarea cresterii , infertilitate , shimbare voce , par facial permanent etc.

Un caz cu un final destul de trist unde un tata incearca sa isi salveze fica , a fost pacalit de asa zisi specialisti angajati de scoala unde studia copilul , a fost cenzurat de catre o judecatoare cu legaturi LGBT , decazut din anumite drepturi parentale pentru ca fosta sotie e o idioata:

Mai multe informatii despre acest caz:

https://www.massresistance.org/docs/gen4/20a/Canadian-father-banned-by-court

https://rairfoundation.com/watch-father-risks-jail-to-fight-canadian-government-sanctioned-trans-child-mutilation/

Update 2021: Tatal fetei a fost arestat https://www.breitbart.com/tech/2021/03/18/canadian-man-jailed-after-misgendering-his-daughter/

Caz similar: https://www.theblaze.com/news/judge-reverses-save-james-ruling

https://www.youtube.com/watch?v=2et4CJ3u3dg

Parinti retardati:

Alti se identifica ca fiind alta rasa , varsta sau specie 🙂 Cazuri de spitalul 9.

In sport daca ai nivelul de testosteron sub un anumit nivel timp de un an si zici ca esti femeie , (nu e nevoie de nici o operatie ) poti participa la competitii feminine unde acesti “transgenderi” domina primle locuri 🙂 Singura parte pozitiva: se reconfirma faptul ca nivelul este mult mai ridicat in sportul masculin.

https://abcnews.go.com/US/transgender-teens-outrun-track-field-competitors-critics-close/story?id=55856294

https://eu.usatoday.com/story/sports/ncaab/2012/12/04/college-basketball-transgender-player-gabrielle-ludwig-robert-ludwig-mission-college/1744703/

Aceasta ideologie are in comun cu feminismul si teoria rasei (critical race theory) ideea de victima a sistemului , nu este vorba de egalitate , se cere accordarea de privilegii nemeritate.

Cineva care  apara aceasta ideologie : Mihaela Miroiu desigur are un interes financiar la mijloc.

Mai nou se cenzureaza cuvinte :

Doar spui ca nu esti multumit ca esti femeie/barbat si se rezolva :Senator USR:

Parodie South Park  : Feminista vs Transgender

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.