Skip to main content
News FlashParerile mele

Forumul ComputerGames.ro s-a inchis

By May 20, 2018March 18th, 2019No Comments

ComputerGames.ro site-ul de știri, articole și review-uri de gaming s-a închis pe 18 aprilie , azi s-a închis forumul computergames… motivele invocate ar fi lipsa de profit si costul implementări normelor GDPR.

Am apreciat conținutul de calitate postat pe site , era cam singurul site cu conținut în română care îl vizităm pentru a fi la curent cu noutățile din sfera jocurilor .Sunt câteva articole pe acest blog care au ca referință articole postate pe computergames.ro. Țin minte că au existat o serie de emisuni foarte interesante unde erau invitați developeri români de jocuri și jucători profesioniști .

Prima dată când am aflat de site a fost la sala de jocuri Samara (Obor)  sau Fantasia (chiar mai există sala ) , apărea banner-ul la incarcarea conținutului de pe serverul de cs 🙂 2001 sau 2002

Pe forum am fost activ din 2003  având 126 postari și 11 calificative pozitive primite in urma tranzacțiilor reușite în zona de vânzare/cumpărare hardware , jocuri și iteme digitale . Nu am avut probleme cu moderatorii singurul advertisment l-am primit pentru că nu am postat numărul de telefon in anunț 🙂 nu am avut probleme nici cu dobitoci care să mă sune aiurea.

 

 

 

 

 

 

 

După părerea mea este o pierdere , se discutau subiecte foarte diverse , forumul era o sursă de informare , divertisment și o piață de vânzare/cumpărare unde era impusă o regulă :nu aveai voie să faci bișniță și să vinzi mai scump ca în magazin 🙂 găseai multe de cumpărat la preț bun mai ales pe partea hardware și jocuri iar de vândut vindeai mai repede fără să te complici cu persoane care nu știu ce cumpără.

Sunt câteva inițiative de  relansare a forumului , pe partea audio/video https://audiohobby.ro iar ca forum general ar fi https://forum.computergamers.ro și încă un site care urmează să fie lansat cu promisinea că vor fi păstrate calificativele de pe forumul original.

O să vă informez când se lansează deocamdată mi-am făcut cont pe computergamers.ro .

Update: recuperare Trader Rating pe computergamers.ro

Update: arhiva forum https://revistevechi.awiki.org/computer_games

https://web.archive.org/web/20171007094226/http://forum.computergames.ro:80

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.