Skip to main content
News FlashParerile mele

Counter-Strike: Global Offensive sa fie mult aşteptatul CS 2.0 ?

By August 16, 2011May 2nd, 20213 Comments

Conform site-ului oficial ESEA dar si site-ul platformei Steam, Valve Software a anunţat pe 12 august  o nouă versiune a cunoscutului first-person shooter multiplayer Counter-Strike, intitulată Counter-Strike: Global Offensive.

Aceasta va fi bazată pe o versiune îmbunătăţită a engine-ului Source şi va include noi arme, moduri de joc, hărţi şi grenade, modificări pentru o parte din hărţile cunoscute, un sistem de matchmaking, cât şi clasamente online pentru jucători şi echipe.

Data preliminară de lansare a fost stabilită pentru Q1 2012.

Counter-Strike: Global Offensive va fi disponibil pentru PC, PlayStation 3 şi Xbox 360 şi va fi dezvoltat în colaborare cu studiourile Hidden Path Entertainment.

Sursa: Computergames.ro

Promo:

Personal speram sa folosească engine-ul HL3 sau dacă totuşi va folosi vechiul engine Source care e super vechi mai precis din 2004 sa se distribuie gratuit la cei care detin CSS altfel nu prea văd rostul lansări. ( mi-am luat CSS cu 3.74 euro ) Dacă ar fi sa aleg o continuare la Counter Strike aş merge pe ideea unui joc cu motor grafic HL3 optimizat pentru directx 11 cu gameplay similar cu Call of Duty 4 cel putin eu aşa imi imaginez CS 2.0 .

Dacă acest joc Counter-Strike: Global Offensive va fi gen CSS o sa dezamagească foarte multa lume eu aştept ceva nou si sistemul de hitbox-uri fara lag si exact pe model nu la 10 metri distanta sa numai zic de sistemul de interpolare si compensare lag care e mai naşpa decat la CS 1.6 .

Rămâne sa vedem ce o sa iasă eu unu nu ma aştept la cine ştie ce dar aştept CS 2.0 sa apară şi sa fie aşa cu mi-l imaginez sau mai bun 😛

Update:

 

3 Comments

  • Deathstrike says:

    Valve nu lucrează la un nou engine, şi HL3 va folosi tot source enginde dar un nou build.
    Iar un CS care să semene cu COD4…doamne fereşte.

    • Selo says:

      Fiecare isi imagineaza jocul dorit cum vrea , nu am zis ca varianta dorita de mine o sa fie pe placul tuturor ,eu ma astept la ceva nou care sa nu semene cu cs1.6 sau css si doresc un gameplay similar cu COD4 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.