Skip to main content
News FlashParerile mele

Arhiepiscopul Teodosie saracul preot bogat

By November 8, 2011March 8th, 2021One Comment

Azi m-am gândit să postez un filmuleț încărcat de mine pe youtube acum 1 an deoarece am avut ceva comentari respectiv câteva vizualizări și vreau să afle cât mai multă lume despre arhiepiscopul Teodosie care este văzut de mulți fanatici religioși ca un sfânt.

Nu ezitați să lăsați părerea voastră și să trimiteți mai departe acest articol ca să vadă toată lumea adevăratul dumnezeu al preoților de rang înalt !

citiți aici articolul: https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/arhiepiscopul-teodosie-acuzat-ca-ar-fi-violat-un-minor-cum-raspunde-prea-sfintia-sa.html

http://www.antena3.ro/romania/avere-pe-banii-enoriasilor-arhiepiscopul-tomisului-detine-un-hotel-doua-case-si-19-de-hectare-de-pamant-video-106690.html

Reportajul nu se mai poate viziona pe site-ul Antena 3 dar nu e nici o porblema îl vedeți aici 😀 Calitatea la filmuleț e acceptabilă.

Acest individ este acuzat de pedofilie:

Update: Am vizionat un reportaj legat de averea BOR în care se menționează pe lângă alte escrocheri făcute de episcopie că acest complex  Dorna Arini este controlat prntr-o fundație de membri familiei săracului preot bogat “Arhiepiscopul” Teodosie ! Vizionați reportajul și o să vedeți ce face biserica cu terenurile primite gratis de la stat mai mult  au tupeu să ceară și subventii agricole pe pământ nelucrat de ani de zile.

https://www.youtube.com/watch?v=Z8-vbAJfLXo

Biserici fara numar supra evaluate:

https://www.youtube.com/watch?v=X3doUMllf9s

Smecheria cu locurile de veci : 1500 euro un loc de veci , eroi de razboi dezgropati , biserica vrea sa ii fie donat un cimitir privat si nu este de accord ca 10.000 de locuri de veci sa fie donate celor saraci ….

Alt reportaj realizat de cei de la Realitatea:

Îmi e și scârbă de oamenii în straie preoțești care profită de oamenii naivi care cred că donează pentru o cauză nobilă , dați o căutare pe google și o să vedeți că omul acesta mai e implicat în cazuri dubioase nu ar fi nici o problemă dacă ar fi doar el dar majoritatea preoților de rang înalt se închină la bani din păcate!

Alte articole despre acest sobolan:

Ce avere are ÎPS Teodosie. Deține proprietăți de milioane de euro și are un salariu cât al președintelui Iohannis

ÎPS Teodosie vrea să devină mitropolit: „Am simțit o datorie sfântă nu pentru mine, ci pentru adevărul istoric”

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.