Skip to main content
Parerile mele

fourDeltaOne MW2 MW3 pe servere dedicate si Favela

By October 11, 2012May 20th, 20203 Comments

4d1

Că tot a fost weekend free pe steam la mw3 m-am gândit să scriu despre un “emulator” care vă permite să jucați pe servere dedicate și cel mai important aveți server browser și multe moduri de joc.

Din ce am citit ar fi continuarea mai vechiului AlterIWNet și se poate juca direct de pe versiunea steam a jocului fără a risca să fi banat.

Eu am instalat 4d1 direct pe versiunea steam MW2 fără nici o problemă: rulați iw4m dați calea unde aveți instalat jocul și vă logați cu datele contului de pe  http://fourdeltaone.net/.  Dacă primiți o eroare sau vreți să aflați mai multe informați despre 4d1 vizitați secțiunea FAQ.

Pentru a juca hărțile din Dlc-uri aveți mai jos un tutorial video:

Acum ceva timp a fost scoasă din rotația multiplayer harta Favela pe motiv că pe rama unui tablou localizat intr-o baie din Modern Warfare 2 apare une text religios scris în arabă.

E un lucru bun că o să fie schimbată textura la rama tabloului dar să scoți harta de tot mi se pare o insultă la cei care au cumpărat jocul. Uni jucători se revoltă că nu se patchuiesc lucruri care comunitatea le-a semnalat de la lansarea jocului și nu consideră o ofensă acel text dar sunt sigur că dacă scria altă zeitate în loc de Alah săreau toți:))

Încă odată cei de la Activison au demonstrat cât respect au pentru jucători MW2 , dar sunt sigur că nu o să se schimbe nimic în atitudinea lor atât timp cât sunt retardați care dau 60€ pe un kkt de joc reciclat ca MW3 și încă pe atât pe dlc-uri. Îmi pare bine că nu am dat mai mult de 5$ pe MW2 cât despre MW3 cosider că ar merita cumpărat doar pentru misiunile Co-op dar nu merită nici 15$… are mai puține misiuni spec-ops decât mw2 ,doar 2 misiuni 2 player only și par nefinisate fiind foarte scurte , survival mode este o idee bună dar din nou prea puține hărți. Este un joc reciclat sunt refolosite texturi , arme , cladiri , embleme etc. din mw2 , diferente grafice minime fata de mw2 datorită unui motor grafic antic bazat pe Quake Engine din anul 1999 redenumit IW cu o nouă versiune lansată în ficare an iar netcode-ul este sub orice critică. Au pus câteva misiuni spec ops în dlc-uri dar la 14€ per dlc 🙂 Ar fi interesant să avem o statistică cu câți gameri dețin pe steam 1 dlc sau toate dlc-urile pentru un joc cod (de la mw3 până la ultimul cod scos ), eu estimez 1-2% cu un dlc și 0,5% cu toate dlc-urile.

Update 22/10/2014:   La mai mult de 2 ani de la scoaterea hârtii Favela din rotația MP , harta nu este disponibilă în rotația MP pentru varianta PC(steam) MW2 , încă odată Activision demonstrează nesimțire și lipsă de respect pentru cei care au cumpărat acest joc. Dacă pentru console s-a rezolvat într-o luna , pentru comunitatea de pc se pare că 48 de luni e un termen prea scurt , harta merge jucată doar în meciuri private. Au scos un dlc pentru Ghost evident contra cost (14,49€) care include harta Favela , reciclează la maxim băieții :))

Am încercat MW3 și se poate juca cu 4d1 chiar dacă nu ai jocul original , sunt practic aceași pași de instalare doar trebuie să downloadezi  iw5m și trebuie să faci folderul unde ai instalat jocul să nu fie Read Only altfel dă o eroare când porniți LaunchIW5M. Aveți un scurt tutorial  video  AICI

Găsiți și servere românești fără lag dar modul fiind funtional și pentru cei care nu au jocul pe steam găsești mulți codați dar dacă este admin pe server acesta poate să dea ban și se poate propune voteban și de către playeri pe unele servere 😀

Pe serverele  MW3 cu 4d1 nu am găsit hack-ul prezent pe versiunea steam unde întâlnești playeri care se ridica pe hartă și adună toți jucători de pe server într-un punct ca să îi omoare  și nici codul cu hp nelimitat ,deci un avantaj pentru cei care folosesc versiunea piratată :))

În final vă recomand să încercați  Battlefield 3 multiplayer de preferat varianta premium edition unde aveți la dispoziție toate cele 29 de hărți. BF3  deși nu este perfect  este la ani lumină de gunoiul reciclat   Call of Duty Modern Warfare 3 !

Update: am luat mw3 row cu 15$ , jocul a rămas la fel , MP cu lag la greu mai ales dacă ești host, încă găsești bug-uri în SP și MP gen rămâi blocat în prone sau se teleportează AI spre tine asta la mai bine de un an de la lansare 🙂

Update 3: Din păcate 4d1 a închis master serverele pentru toate jocurile COD din cauza unor probleme de ordin legal mai multe amănunte :  http://forums.refint.net/t/fourdeltaone-closing-cod-projects/32  Am aflat destul de târziu dat fiind faptul că nu am mai jucat de aproape un an pe 4d1 , vroiam să joc BO2 ZM și jocul era presetat să folosească 4d1.O petiție pentru repornirea proiectului: https://www.change.org/petitions/activision-bring-fourdeltaone-back#

Sper să fie reluat proiectul eventual de altcineva care nu se teme de amenințările Activision deaoarece 4d1 oferea cea mai bună experiență de gameplay : server browser , servere dedicate , admini pe servere,   ping foarte mic mai ales pe serverele din România , multe moduri și hărți gratuite inclusiv cele din dlc.

BF3 vs MW3 review-uri Metacritic:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Update2:  Câteva statisitici cu distribuția vânzărilor pe PC/XBOX/PS3

BF3 vs MW3 vânzări cumulate:

vanzari Battlefield 3 si Call of Duty: Modern Warfare 3 pe pc,xbox,ps3

 

 

 

 

 

 

Vânzări cumulate COD-BO1 MW3 B02 :

Vanzari cumulate Call of Duty:BO1,MW3,BO2

Zone: USA si EUROPA Dată referință: 6/04/2013 Sursa: vgchartz.com

 

3 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.