facebook

Povestea noastra

Din inima satului Baleni

Suntem o familie de producatori de legume autohtoni, de 3 generatii ne ocupam de asta cu mandrie. Toate metodele agricole au fost mostenite, sau cum se spune in popor, am furat meseria de la cei mai priceputi.

Culturile noastre se afla intr-un sat binecunoscut pentru legumicultura, Baleni Sirbi, jud. Dambovita, la nu mai putin 60 km de Bucuresti.

Produsele noastre sunt cultivate in mod traditional, cu o mare responsabilitate fata de om si natura. De aceea, produsele noastre sunt curate, crescute in ritmul lor natural de crestere.

De la ideea de a crea doua produse din rosii, pentru a reduce risipa si pentru a salva gustul de rosie si pentru iarna, am creat peste 20 de produsele artizanale SELO, dupa retetele mostenite de la strabunii nostri bulgari si adaptate din traditia locului.

Avem convingerea ca produsele naturale pot imbunatati semnificativ sanatatea noastra si in final pot aduce beneficii stilului nostru de viata. De aceea, misiunea noastra este sa aducem aceste produse in bucatariile tuturor celor care aleg sa fie sanatosi.

In egala masura, aducem in cosul saptamanal produse de la alti producatori romani pentru a-i sustine si pentru a satisface toate poftele.

Localizare google maps aici Viziteaza gradina noastra - tur virtual 360

Echipa noastra

Eugen

Eugen, este atat de pasionat de agricultura incat ne inspira de fiecare data, iar experienta lui este un atu pentru echipa noastra! Este o persoana foarte energica si mereu gata de actiune. Pe langa productie, este si cel care iti impacheteaza cu grija produsele.

💪Super-puterea: Optimismul- iti face ziua mai buna.

Iulia

Iulia, in timpul liber este mamica noastra eroina, iar cand nu se ocupa de copii, este preocupata de culturile de legume, de aprovizionare si stocuri. Practic are cel putin trei locuri de munca cu norma intreaga. Pare misiune imposibila, dar ea face fata cu brio tuturor provocarilor.

💪Super-puterea: Relationare - ea este persoana de legatura cu ceilalti producatori parteneri.

Elena

Elena este sufletul familiei, ea este cea care ne incanta papilele gustative, de la minuntatul ei sos de rosii, pana la delicioasele muraturi, si nu numai. Foloseste cele mai gustoase retete, mostenite de la strabuni. Insa rolul ei este unul mai complex de atat, ea este cea care planteaza si ingrijeste plantutele la fel cum are grija de familia ei.Ea este cea care ne organizeaza in sortarea si impachetarea produselor, si se asigura ca produsele tale ajung la tine proaspete.

💪Super-puterea: Rabdarea si atentia la detalii-datorita ei gasesti mereu produsele gata de savurat.

Toader

Toader, tatal si bunicul familiei. Toader este producator de legume de peste 30 de ani, dar asta nu l-a descurajat sa aiba un loc de munca cu norma intreaga. Acum este pensionar si omul nostru de baza. El este cel cu care poate sa iti povesteasca despre soiurile de legume, cum le cultivam si alte detalii din gradina noastra.

💪Super-puterea: Generozitatea- intodeauna primesti produse in plus de la el!

Corina

Totul a inceput ca un ajutor pentru parintii sai, iar de atunci se ocupa constant de imbunatatirea experientei clientilor. Rolul ei este de a comunica constant cu comunitatea de oamenii si de a le asculta nevoile, dar si a actiona in consecinta.

💪Super-puterea: Deschidere la feedback-este acolo pentru tine cand ai nevoie!
Sus